WO

Carnaval

Carnaval in de Bolster, wat een feest! Onze mooi verkleedde leerlingen gingen helemaal uit de bol op de mini disco show. Maar ook onze juffen en meesters haalden hun dansbenen uit de kast en dansten als echte cowboys en indianen de indianendans. Van al dat feestvieren kregen we honger, gelukkig konden we nadien smullen van een lekkere hotdog.

Meer foto's

L3 trekt erop uit!

De leerlingen van het derde leerjaar onderzochten de waterkwaliteit van de Ijse in het kader van de les W.O. Nadien werden hun zelfgemaakte bootjes onderworpen aan de ultieme drijftest. Blijven ze drijven of zinken ze? Nadien werden de bootjes vakkundig weer uit het water gehaald door meester Stijn.

Meer foto's

Sinterklaas

Op 6 december kwam de Sint ons een bezoekje brengen samen met zijn "invalpieten". Want ook in de Bolster waren er alleen maar brave kindjes.

Meer foto's

Aanplanting weide

Het was een wat ongewone schooldag voor de kinderen van de lagere school. Ze gingen aan de slag met schop en werkhandschoenen i.p.v. met pen en papier. Plantgaten de passende diepte geven, struiken en bomen naar de juiste plek slepen, aarde aanstampen en een walletje bouwen rond het plantgat, ze kunnen het allemaal. Knap werk! Onze Bolsterweide ziet er nu nog veel beter uit. We zijn benieuwd welke vogels en andere diertjes bij ons een plekje zullen vinden. En in de zomer krijgen we schaduw van onze zelf geplante struiken en bomen.

Meer foto's

Kleuterturnen

Onze kleuters bewegen er op los tijdens de wekelijkse turnles

Meer foto's

Uitstap verkeerspark Kessel-Lo

In oktober gingen onze leerlingen uit het eerste en tweede leerjaar op uitstap naar het verkeerspark in Kessel-Lo. Er was ook nog voldoende tijd om te ravotten in de speeltuin. Wat een fijne dag!

Meer foto's

K1 op uitstap naar de boomgaard

De instappers en eerste kleuterklas gingen op uitstap naar de boomgaard. We verzamelden appels in onze emmertjes en kregen uitleg over hoe de appels uit de boom geplukt konden worden met een lange grijpstok. Nadien bakten we samen lekkere appelflappen in de klas.

Meer foto's

W.O. in L3

Onze derdeklassers zoeken verschillende soorten brood op en linken ze aan het land van afkomst tijdens de w.o. les

Meer foto's

kleuterproject: helden

In het kader van de jeugdboekenweek , hebben we de deuren van de klassen opengezet en konden we overal eens gaan proeven van leuke activiteiten. Dansen, sensomotorische activiteiten, knutselen en wiskunde: het kwam allemaal aan bod!

Meer foto's

computationeel denken

Meer foto's

Kwartierlezen

Kwartierlezen kan overal!

Meer foto's

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden van onze schoolactiviteiten.

Meer foto's
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x